Shoqata e Alumni të Universitetit të Prishtinës


"Hasan Prishtina"

Duke qenë pjesë e Alumni UP je më aftër mundësive!

Regjistrohu në Alumni UP
img

Forma për donacione.

Plotëso formën e mëposhtme me të dhënat tuaja personale për dërgim të donacionit. Më pastaj do të kontaktoheni për mënyrën e dërgimit të pagesës.

Platforma e e-Karrierës dhe Alumni është mbështetur nga Transformational Leadership Program – Scholarships and Partnerships, që financohet nga USAID dhe Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë dhe implementohet nga World Learning.