Shoqata e Alumni të Universitetit të Prishtinës


"Hasan Prishtina"

Duke qenë pjesë e Alumni UP je më afër mundësive!

Bashkohu me Alumni

Teach For Kosova Info Session (Fellowship)

11
Nën

Teach Kosova ka hap aplikimin per fellows (bursista).

Per t'ju dhene me shume informata per procesin e aplikimit dhe programin ne pergjithesi, stafi i Teach For Kosova do te mbaje nje prezentim per te orientuar studentet e vitit te fundit dhe Alumni, te interesuar te perfitojne nga kjo burse, per menyren e aplikimit.

Thirrja eshte e hapur per te gjithe te inetersuarit e vitit te fundit dhe Alumni (te diplomuarit te cfardo fakulteti), dhe takimi mbahet ne Bibloteken Kombetare, ne Prishtine me 12 nentor 2019 ne oren 10.00.

,

Platforma e e-Karrierës dhe Alumni është mbështetur nga Transformational Leadership Program – Scholarships and Partnerships, që financohet nga USAID dhe Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë dhe implementohet nga World Learning.