Shoqata e Alumni të Universitetit të Prishtinës


"Hasan Prishtina"

Duke qenë pjesë e Alumni UP je më afër mundësive!

Bashkohu me Alumni

Dare to lead your way - Ardian Hoxha

17
Dhje

Ftesë për te gjithë studentet dhe alumni te Universitetit të Prishtinës ne eventin:

"Dare to lead your way" nga Ardian Hoxha folës motivues.

Ky event i dedikohet studentëve të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” të cilët kanë inspirim suksesin dhe arritjet në jetë.

Me anë të përvojës dhe shembujve kemi shumë për të treguar se si studentët mund të ballafaqohen me sfidat dhe rezultatet e ndryshme që na sjellë jeta pas studimeve.

Për këtë kemi kënaqësinë të ju ftojmë në Bibliotekën Kombëtare që të merrni shembuj, ide dhe pse jo konsultime se si të bëheni versioni juaj më i mirë në ndërmarrësi pa marrë parasysh fusha që studioni.

E hene, 23 Dhjetor ne ora 14:00.

Ne Biblioteken Kombetare "Pjeter Bogdani".

Sheshi Hasan Prishtina p.n , Bulevardi Dëshmoret e Kombit
10000 Prishtine.

Ju mirepresim!
#ALUMNIUP
#DareToLeadYourWay
#ArdianHoxha - Motivational speaker

,

Platforma e e-Karrierës dhe Alumni është mbështetur nga Transformational Leadership Program – Scholarships and Partnerships, që financohet nga USAID dhe Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë dhe implementohet nga World Learning.